Vår visjon

Vår visjon er å gjøre Vestby kommune gladere, sunnere, mer aktiv.

Vi ønsker en økt mobilisering av næring og innbyggere, og jobbe sammen for å utvikle en fremtidig kommune som er god å bo, arbeide og besøke.

Vi tror at Vestby kan stå på egne ben. Vi er derfor ikke for kommunesammenslåing, men da må kommunen gå fra å være en klassisk servicekommune til å bli en samskapningskommune. Det betyr at vi må utfordre og jobbe for å bryte ned byråkratiske skott mellom innbyggere og administrasjonen og åpne opp for «hva kan vi få til sammen» i mye større grad enn i dag.

Vi ser at vi må bidra til å løfte plan, bygg og geodata avdelingen. Her må vi ta grep. Vi ønsker derfor å øke ressursene til avdelingen, slik at vi får kompetanseheving, økt bruk av brukervennlig digitalisering av prosesser og etablering av en næringskoordinator, som kan bistå og sørge for å sikre at utbyggere kan følge sine saker og fremdriften digitalt. Vi er tross alt i 2019

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *