Full størrelse ishockey-bane med tak

Vestby kommune har investert mye i idrettsanlegg og lagt godt til rette for den organiserte idretten. Anleggene er kostnadskrevende og kapasiteten er hele tiden en utfordring. Den organiserte idretten legger beslag på mye av banetiden både inne og ute, slik at det ikke er så mye plass til uorganisert aktivitet. Vi vet i dag at dessverre så faller mange barn og unge ut av den organiserte idretten. Da er det viktig at vi har alternative muligheter for dem. Vi ønsker derfor å få på plass en ny skøytebane i Vestby Nord ved den nye planlagte barneskolen eller i området nord for Vestby sentrum. En fullstørrelse ishockey-bane med vanter og tak for å sikre best mulig kvalitet på kunstis eller vanlig is så lenge som mulig. I dag finnes det både miljøvennlige kunst-is baneanlegg som kan brukes 365 dager i året eller mer sesongrettet anlegg som krever kalde vintre. Vi ønsker å utrede begge alternativene og få på plass et slik anlegg. Vi har ildsjeler i Vestby kommune som i snart over 40 år har vært pådrivere og gitt både tilbud og skøyteskole og sikret at anlegg kan benyttes til uorganisert idrett. Vi vet derfor at det er stor interesse for dette i Vestby kommune og håper å nok stemmer, slik at vi kan få gjennomført dette.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *